Lørdagsmorgen

Stille i huset, kattene lister seg rundt på silkemyte poter og skaper ikke mye lyd. De er flinke til å prate riktignok og kommer stadig bort til meg her jeg sitter og grynter forskjellige lyder. Ene gangen skal de på badet for å drikke vann, så skal de ut osv. Katter har nok et "språk" for lydene de lager er ganske forskjeliige og vanlig mjauing er det lite av. Faktisk kan man enkelte ganger holde en "samtale" i gang med pelsdottene. Ved å knirke tilbake på samme måte så svarer dem og slik kan vi holde på lenge. Lurer egentlig på hva de tenker på da? Hadde andre hørt kona og meg, hadde de lurt på hva vi tenkte på:-)
Den store katta er nettopp gått på jobbe og jeg har huset alene sammen med våre to pelsdotter PRinsessa og Rampus. Den siste fikk dette navnet som liten og har virkelig levd opp til det på alle måter. Han er en ramp, en stor ramp også, men du verden hvor glad vi er i dem begge:-)
Kanskje er det på tide å sette på en kopp kaffe? Lørdagen kan ellers nytes best i stillhet og ro. Senere i ettermiddag blir det en tur itl noen venner, men ellers skal helga tilbringes litt i latskapens navn.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Libanesisk kaffe og ost

Kamelkjøtt