Tyrkisk aften
I dag skal vi ha en del familie på besøk og det blir bare tyrkisk mat. Vi er i full gang med å lage maten, men mye må lages der og da for å være så friskt som vi er vant til å få det i Tyrkia.
Lammekjøttet fikk vi tak i over grensen i den tyrkiske forretningen som ligger på grensa. De har mye spennende mat og et godt utvalg av kjøtt. Denne gangen var det lam fra Australia de hadde og det var flott. Ellers blir det servert kyllingsuppe. Güvec, Köfte, Salater, granatepler og diverse andre typiske tyrkiske tilbehør.
Her holder jeg å forberede gryta med Güvec hvor det lagvis ligger lam og grønnsaker av diverse slag.
Her stekes det mer lam som skal i gryta.
Her er gryta ferdig til å settes i ovnen. Der skal den stå i ca. 2 timer å godgjøre seg. Dette er en nydelig rett.
Lammekjøttet fikk vi tak i over grensen i den tyrkiske forretningen som ligger på grensa. De har mye spennende mat og et godt utvalg av kjøtt. Denne gangen var det lam fra Australia de hadde og det var flott. Ellers blir det servert kyllingsuppe. Güvec, Köfte, Salater, granatepler og diverse andre typiske tyrkiske tilbehør.
Her holder jeg å forberede gryta med Güvec hvor det lagvis ligger lam og grønnsaker av diverse slag.
Her stekes det mer lam som skal i gryta.
Her er gryta ferdig til å settes i ovnen. Der skal den stå i ca. 2 timer å godgjøre seg. Dette er en nydelig rett.
Kommentarer
Legg inn en kommentar